~ GEISHA KLADDKAKA ~
Geisha kladdkaka
2 dl socker
2 ägg
150 g Geisha chokladkakor
80 g smör
1 3/4 dl mjöl
Garnering
150 g Geisha chokladkakor
Smält smöret. Ta bort kastrullen från värmen när allt är smält
Tillsätt chokladen i smöret och rör tills allt är smält.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt chokladsmöret i äggsmeten tillsammans med mjölet.
Grädda kakan i 175 grader i 20 minuter längst ner i ugnen.
Kakan ska kännas kladdig.
Låt kakan svalna.
Smält 150 g Geisha chokladkakor i micron eller över vattenbad.
Bred på chokladen på kakna och låt den stelna.


2 dl socker
2 ägg
150 g Geisha chokladkakor
80 g smör
1 3/4 dl mjöl
Garnering
150 g Geisha chokladkakor
Smält smöret. Ta bort kastrullen från värmen när allt är smält
Tillsätt chokladen i smöret och rör tills allt är smält.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt chokladsmöret i äggsmeten tillsammans med mjölet.
Grädda kakan i 175 grader i 20 minuter längst ner i ugnen.
Kakan ska kännas kladdig.
Låt kakan svalna.
Smält 150 g Geisha chokladkakor i micron eller över vattenbad.
Bred på chokladen på kakna och låt den stelna.


Kommentarer
Trackback