~ TOBLERONE CHEESECAKE ~

                       

Toblerone cheesecake


400 g maryland cookies choklad
125 g smör
2 ½ dl kesella
400 g philadelphiaost
1 dl strösocker
3 ägg
250g toblerone

Krossa kexen i matberedare eller i mortel och blanda i smält smör.
Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant.
Grädda i 175 grader i 8 minuter och låt svalna.
Sänk ugnsvärmen till 125grader.
Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i äggen ett i taget.
Smält 200 g av chokladen över ett vattenbad eller i chokladsmältare och blanda ner i smeten.

Häll smeten i formen och grädda i 125grader i 40 minuter.

Låt den kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering.
Hyvla över resten av Tobleronen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0